“AIXAM INTRODUCEERT EERSTE BROMMOBIEL SUV”

AIXAM Nederland brengt als eerste Brommobielproducent een SUV op de markt. Daarmee is AIXAM wederom uniek in haar productstrategie. De zeer succesvolle Sensation range van AIXAM kent daarnaast ook andere updates en innovatieve updates!

Vraag vanuit de markt
“Al jaren was er een vraag vanuit de markt waar AIXAM nu op in springt.” “Veel mensen hebben namelijk behoefte aan een hogere instap en een beter zicht op de weg.” Daar zorgt de komst van de nieuwe Crossover voor. Zo werd de bodemvrijheid en instaphoogte met maar liefst 5 centimeter verhoogd! Daarnaast werden de stoelen aangepakt om voor meer comfort te zorgen.

Updates
Naast een nieuwe kleur Saffier Blauw metallic die op alle modellen te leveren is werd ook het interieur grondig aangepakt. Het dashboard kreeg nieuwe TFT techniek met meer diagnose mogelijkheden en de stoelen werden iets breder met een zachtere vulling. Om het interieurgeluid terug te dringen werden de deurpanelen nieuw ontworpen met extra isolatie. Daarnaast kregen de sloten een wijziging om de deur beter en mooier dicht te laten vallen.
De nieuwe Crossover wordt standaard geleverd met de mooie 15” licht metalen velgen

Concertzaal
Om onderweg maximaal van uw AIXAM te genieten ontwikkelde AIXAM een compleet nieuw geluidssysteem. Zo kunt u uw AIXAM omtoveren in een concertzaal tot maar liefst 400w vermogen met een subwoofer. Wil je alles afspelen via Apple Carplay dan kan dat op het nieuwe geïntegreerde mediasysteem van Alpine.

Prijzen en levertijden
AIXAM kiest ervoor om de prijs niet te verhogen en deze gelijk te houden aan de huidige prijs van de Crossline Premium € 14.963,- Eind oktober komen de eerste modellen naar Nederland.