abs-standaard2

“AIXAM NU RIJKERE STANDAARD UITRUSTING EN STANDAARD ABS”

AIXAM heeft gekozen om voortaan elke AIXAM* in de Sensation range (AIXAM en eAIXAM) standaard uit te rusten met ABS (met uitzondering van City Pack en eCity Pack). AIXAM zet hiermee de toon qua veiligheid in het Brommobielsegment. We worden hiermee “de veiligste Brommobiel van Nederland”.

Dit heeft een gunstige invloed op het koopgedrag van onze doelgroep die veiligheid hoog in het vaandel heeft staan. Tevens heeft het een gunstige invloed op de restwaarde van onze producten. Wij hebben een uitgebreid concurrentie onderzoek gedaan en zijn zelfs met standaard ABS en de rijkere uitrusting zeer scherp geprijsd!

min_aixam-city-gto-2019

STANDAARD MEER LUXE IN UITRUSTING

Op bijna 90% van de bestellingen wordt een achteruitrijcamera besteld. Dat is de reden dat we alle Premium, Sport, GTI en GTO modellen standaard voorzien van een AIXAM Connect Bluetooth dubbel DIN radio met achteruitrijcamera.
AIXAM Connect 9” Apple Car Play/Android Auto en AIXAM Connect CD/DVD zijn beschikbaar als optie. De Pack en EVO worden standaard voorzien van een Bluetooth auto radio en voorzien van 2 130mm luidsprekers.

Tevens zullen de GTI en GTO modellen standaard worden voorzien van de befaamde16” licht metalen velgen. Daarnaast zal de GTO standaard geleverd worden met spoiler.

AIXAM CONCERT

De Premium en Sport modellen zijn standaard uitgerust met 2-twin cone luidsprekers
(2x 300 Watt), als optie is leverbaar: AIXAM Concert 4 luidsprekers met woofers + tweeters (2X 370 Watt). De GTI en GTO modellen zullen standaard voorzien zijn van 6 twin-cone luidsprekers: boomers + woofers + tweeters (2x 650Watt).
Als optie is een Pioneer Subwoofer leverbaar (160 Watt) op Premium, GTI en GTO.