Reparaties

Ondanks dat u uw auto keurig heeft laten onderhouden kan het toch zo ver komen dat uw auto u in de steek laat en een reparatie noodzakelijk is. Het kan ook voorkomen dat wij u tijdens het onderhoud een bepaalde reparatie aan uw auto adviseren, om zo uw veiligheid te kunnen waarborgen. In beide gevallen zorgen wij ervoor dat u snel weer onderweg bent.

Naast de reparatie of vervanging van slijtageonderdelen aan uw auto zijn veel geziene reparaties aan uw personen- of bestelauto reparaties aan remmen, wielophangingen, vervangingen van rubber delen, elektronica etc… Door tijdige constatering van kleine gebreke aan uw auto en de reparatie hiervan voorkomt u dat u op een later tijdstip voor grotere problemen komt te staan. Dus door tijdige reparatie of vervanging aan uw auto bespaart u nog in de kosten ook!

Onze werkplaats is dusdanig ingericht, en voorzien van alle middelen, om de uitvoering van de meest uiteenlopende reparatie en vervangingswerkzaamheden aan uw auto te waarborgen. Tevens zijn onze monteurs zeer gedreven en kundig om uw personen- of bestelauto weer in top conditie te brengen.

Neem direct contact met ons op
Wilt u meer weten over onze auto reparatie werkzaamheden? Wilt u een afspraak maken? Of wilt u meteen geholpen worden? Bel ons direct op 075 – 687 12 14